piatok 26. mája 2017

Kurzy na handmade kvietky

Je to už dávno. Ani tomu nemôžem uverit', že som "opustila" mnohé moje hobby a 10 rokov som zaľúbená do scrapbookingu a papiera. A počas celej tejto doby milujem robit' handmade kvietky, najmä z papiera, ale aj z látok, krajok  a dnes už aj z Foamiranu. Mám napozerané stovky tutoriálov a  dnes sa o tieto dovednosti delím a ponúkam skratku tvorilkám, ktoré si chcú kvietočky na svoje projekty vediet vyrobit' samé. Kurzy sú výcuc toho najlepšieho, čo viem o rôznych typoch kvietkov, o vhodnom papiery na rôzne kvietky, o druhoch farbenia, či poduškami, či  farebnými sprejmi, techniky tvarovania, o potrebných nástrojoch, ale to nie je všetko. Preberieme aj DIY rady. Ako nahradit' profesionálne  náradíčko, ako si vyrobit' a namiešat' vlastné farebné spreje, aké lepidlá sú najužitočnejšie. Ako si poradit' s vkladaním čapíkov do kvietkov... Odovzdávam hodnotu  a ušetrím veľa času, ktorý mne už uplynul.

Workshopy sú rozdelené na niekoľko druhov. Kurz na handmade papierové kvietky má dve časti, basic a  advanced.

1. workshop Basic -  preberáme základy a tvarovanie minimálne 4roch "jednoduchších" kvietkov s malými obmenami, čím docielime pocit, že viete kvietkov viac.



2. workshop Advanced - je pre pokročilých a nadviažeme na kurz 1. Naučíme sa nové kvietky, napríklad pivonky. Kurz  je zameraný najmä na rôzne ružičky.


***


Druhého kurzu sa môžete zúčastnit' bez absolvovania prvého. Povšimnete si však, že tvorilky z jednotky sú malinko popred :)


3. workshop na foamiranové kvietky je nezávislý na I. či II. Preberieme všetko potrebné pre tvorenie s foamiranom.



4. workshop je na kvietky látkové - krajkové najmä v štýle Shabby Chic. Naučíme sa nachystat' si materiál pre takéto kombinované kvietky, kvietky vyrobit' ( ručne šit', poprípade lepit') a dodekorovat' ozdôbkami ( gombíčky, šperkokomponenty, pierka a pod ) 



K workshopom patrí inšpirácia, načo kvietky využit'.


5. Privátny workshop
Pokiaľ Vám termíny pre kurzy nevyhovujú, je možné požiadat' o privátny kurz v Bratislave. Na takúto udalost' sa však musia zíst' aspoň 3 tvorilky.

Termíny ku kurzom sú vždy včas ohlásené cez FB alebo na mojom blogu.
Taktiež všetko ostatné k nim potrebné, ako miesto konania, nevyhnutný počet účastníkov,  cena kurzu a pod.

Pre prípadnú spoluprácu na kurzoch ma kontaktujte na blaskova.lenka@gmail.com


krásny dnik

Lenka


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára